Knivar och yxor online

Knivar och yxor av högsta kvalitet på nätet var målsättningen med webbutiken Knivar och blad som startade 2020 (men nu pausats från mars 2023): allt från knivar för hantverkare, till knivar och yxor för outdoor men även svenska yxor smidda för hand från smidescentrum och smedjor som tillverkat yxor sedan 1600-talet i Sverige.

Logotyp för Knivar och blad.

Vår ambition var att sälja de bästa produkterna inom knivar och yxor på nätet med tillhörande blad och tillbehör, som till exempel knivar för hantverkare och svenska yxor från Hults Bruk i Östergötland och produkter för friluftsliv som tändstål och bärbart bryne för kniven och yxan.

Knivar och blad finns kvar på Facebook (Knivar och blad) och på Instagram (Knivar och blad).

Webbplatser Knivarochblad.se tillsammans med vårt Facebook-konto och vårt Instagram-konto är till salu om du skulle vara intresserad av att dra igång en outdoor-butik med fokus på knivar och yxor av högsta kvalitet. Kontakta oss på info [@] spjut.se vid intresse.

Genom åren har Spjut E-commerce Group drivit ett antal webbutiker, varav några stycken avyttrats under resans gång (till exempel Ortopediska.se och Ortopediske.no).

Läs mer om Spjut E-commerce Group

Läs mer om yxtillverkare i Sverige

Läs mer om hur du slipar din yxa på bästa sätt

Rulla till toppen