Spjut Förlag

Bokförlag

Nytt bokförlag: Spjut kommer under 2024 att sälla sig till raden av nya förlag och starta ett bokförlag. Mer information om bokförlaget kommer du löpande hitta här.

Namnet på förlaget är Spjut Förlag och den första titeln, som kommer ut blir en bok om e-handel med titeln ”E-handel för alla” skriven av Christer Pettersson (med lång erfarenhet av e-handel), publicerades 28 februari 2024. Sedan kommer löpande nya titlar publiceras under 2024.

Spjut Förlag kommer även ta över rättigheterna från Astrate Förlag som mellan 1992 och 2009 gav ut ett tiotal titlar, allt från lyrik till översatta romaner, bland annat Högläserskan av den produktiva franska författaren Raymond Jean som utkom på svenska 1994 (originalet La lectrice utkom 1986).

Ambitionen är att publicera Högläserskan som e-bok och ljudbok under 2024. Sedan kommer fler titlar att följa och förlaget kommer även sikta på att introducera fler franska och nordiska författare för de svenska läsarna.

Den senaste boken som Astrate Förlag gav ut var barn- och ungdomsboken Ligan på Koh Lanta som fortfarande finns till försäljning på Bokbörsen

Läs mer om Astrate Förlag här eller på Wikipedia (Astrate Förlag)

Rulla till toppen